Baskerville bij GROOS Rotterdam

Baskerville bij GROOS Rotterdam

De eerste limited-versie van de Italictype serie is vanaf heden te koop bij GROOS Rotterdam. Ik heb in gelimiteerde oplage een aantal bureaus gemaakt, genaamd Baskerville. Baskerville is door mij ontworpen en met de hand vervaardigd. Het is de eerste in de lijn ItalicType die binnenkort zal worden uitgebreid met een dressoir en een set […]

Sunny side up

Sunny side up

Voor de TV flim Sunny side up was ik assistent artdepartment voor productiondesinger.Elza Kroonenberg Ook deed ik een aantal decor aanpassingen voor de scenes in het café.

Lotto muts

Lotto muts

Voor deze commercial van Lotto maakte ik het decor in opdracht van Marieke winters ..Nep ijs, nep steiger en nep sneeuw. Dit was een kaal parkeerplaatsje bij een boerderij ergens in Noordholland.. We hebben de hele set moeten maken. Marieke verzorgde het ijs en de sneeuw. Ik heb de steiger en slootkant gemaakt. Het was […]

Taart

Taart

Voor de kinderserie Taart heb ik in opdracht en samenwerking met jan rudgers (production design) en winnie muijsers (rekwisiteur) gewerkt aan de verschillende sets. bekijk hier alle afleveringen VPRO gids artikel

PingPong series

PingPong series

Door te vouwen en te plooien verandert de vorm en daarmee ook de functie van tafeltennistafels. Het uitgangspunt is dat de identiteit van de Heemskerk tafeltennistafel bewaard blijft terwijl de vorm en de functie wel degelijk veranderen.

Soof

Soof

Voor de film Soof heb ik Rosa van Gils en Kurt Loyens bij gestaan in het art-department.. Veel gesleep met heel veel spullen en al dat eten! Bekijk de trailer hier:

Italic Type – Baskerville

Italic Type – Baskerville

Baskerville is een bureau /schrijftafel die past in zowel een strak en modern als een stijlvol klassiek interieur. Het ontwerp uit eigen studio wordt handgemaakt van massief teak in combinatie met teak gefineerde meubelplaat. Hij maakt deel uit van een te realiseren serie meubelen onder de naam Italic Type. De retro, Deens-design geinspireerde style en […]

Loenatik – Te Gek

Loenatik – Te Gek

Bij deze productie was ik assitent van artdirector Rosa van Gils. Tevens heb ik het studiodecor van de fictieve TV-show “ik ben je kwijt” waarvan je een flits in de trailer voor bij ziet komen ontworpen en gemaakt. Ook het hondenhok heb ik geklust :) bekijk de trailer hier:

Grolsch – 400 jaar Karakter

Grolsch – 400 jaar Karakter

In de zomer van 2013 heben we met het artdepartment-team van Bram van der Ven in opdracht van Roland Mylanus de haven van Oud Heusden dicht laten vriezen.. En we ceeerde een ijskelder waar vroeger het bier in koud werd gehouden.

nieuwe website

nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van JeroenvanSluis.nl Ik ga er voor zorgen dat deze site komende tijd vol gaat lopen met toffe projecten en mooi werk dat ik zelf heb gemaakt of waarbij ik betrokken ben geweest. Hopelijk ben je bereid een en ander te delen zodat zoveel mogelijk mensen ervan mee kunnen genieten.